not indexing all pages

All about XML Sitemaps, freesitemapgenerator.com and related topics.
Richard1
Posts: 3
Joined: Sat Mar 05, 2016 12:35 pm

not indexing all pages

Postby Richard1 » Sat Mar 05, 2016 12:43 pm

I just downloaded my sitemap and while looking it over noticed that it is not indexing all pages. As an example, one folder contains the bulletins I write monthly. It shows those from 1 to 124, but not 125 through 152.
736 pages are indexed.

here is how bulletin 124 shows in the sitemap
<loc>http://www.widman.biz/boletines/124.html</loc>

this is the address of 125, which does not end up in the xml file: http://www.widman.biz/boletines/125.html

michael
Posts: 10
Joined: Tue Jun 23, 2015 10:12 am

Re: not indexing all pages

Postby michael » Tue Apr 26, 2016 11:08 am

Hi Richard,

there is no reason why would ignore certain links. but here are some things you can try

* disable the Live package if you have been using that
* start a new job and see if it turns up now: maybe there was just a magic glitch at the time

if that all still fails, let me know the URL of the page where the link to the /125.html page is on (I couldn't find it) and I will investigate why the spider can't find that page

Richard1
Posts: 3
Joined: Sat Mar 05, 2016 12:35 pm

Re: not indexing all pages

Postby Richard1 » Tue Apr 26, 2016 11:43 am

I do not have the live package.
The files from 125 through 152 do not show up. They start at http://www.widman.biz/boletines/125.html

but the first 124 files (up throughhttp://www.widman.biz/boletines/12$.html) index fine.


Return to “XML Sitemaps”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests